Росільнянський
ліцей оголошує пошук операторів надання послуг з обслуговування їдальні,
організації гарячого харчування та ведення торгівлі в буфеті ліцею
Основні вимоги до
операторів:
- Організація харчування для
учнів та працівників ліцею у приміщенні їдальні;
- Організація торгівельної
діяльності в приміщенні буфету ліцею;
- Робочі години: пн-пт
8:30-16:00;
- Меню оператора повинно
містити страви, вартість яких відповідатиме витратам відповідно до рішення
сесії Дзвиняцької ТГ для учнів пільгових категорій та середнім добовим
витратам учня, які харчуються за кошти батьків;
- Меню оператора повинно
відповідати вимогам здорового харчування (обов’язкові гарячі страви,
дотримання збалансованої дієти);
- Меню оператора повинно бути
різноманітним;
- Асортимент товарів буфету не
повинен містити шкідливих для дитячого організму товарів;
- Відповідати усім санітарним
вимогам та дотримуватись правил техніки безпеки;
- Утримувати приміщення
їдальні, буфету, службових приміщень, обладнання та матеріалів у належному
стані;
- Здійснювати контроль за
якістю всієї сировини, що використовується у процесі приготування страв;
- Контролювати терміни
придатності товарів, які продаються в буфеті ліцею;
- Погоджувати з Адміністрацією
ліцею модель роботи, цінову політику, меню, будь-яку діяльність, що
здійснюватиметься Оператором в приміщенні, чи на території ліцею;
- Погоджувати з Адміністраціє
ліцею внесення усіх можливих змін до переліку та складу обладнання,
організації простору їдальні та системи обслуговування.
Немає коментарів:
Дописати коментар